Terassilaseilla saat kesän jatkumaan pidempään

Järviseudun Lasiasennus

Järivseudun Lasiasennus

Terassille uutta ilmettä

Järivseudun Lasiasennus

Kotimaisella Lukkan-terassilasitusjärjestelmällä pidennät terassin, viherhuoneen tai parvekkeen käyttöaikaa usealla kuukaudella. Lasitamme omakotitalot, kesäasunnot, kerrostalot ja rivitalot.
­
Lukkan-lasitusjärjestelmä on myrskynkestävää laatutyötä. Siinä on 2–4-raiteinen tukeva kisko, jonka avulla saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Kiskot on varustettu ns. tuulilukoilla ja kestävät näin rakenteensa ansiosta kovankin tuulen. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja.
­
Profiilit toimitetaan mittojen mukaan tai asennetaan kiinteinä osina. Väreinä anodisoitu, valkoinen, musta tai tumma harmaa. Tilauksesta toimitamme myös muun värisiä profiileita.
­
Voit valita lasit tarpeittesi ja mieltymyksiesi mukaan:

  • Eri vahvuuksia
  • Tavallinen karkaistulasi
  • Karkaistu kuviolasi
  • Selektiivilasi
  • Huurtumaton lasi

Kotimaista laatutyötä

1. Profiili on varustettu harjalistalla melun ja vedon poistamiseksi. Suljettuna profiilit ovat kiinni toisissaan, joka takaa lasien tiiviyden ja paikallaan pysymisen.
­
2. Kisko on suunniteltu neljälle lasielementille. Ylä- ja alaprofiilit ovat samanlaisia.
­
3. Huoltovapaa kestovoideltu laakeroitu pyörä on asennettu RST-teräsakselille, joka puristetaan kiinni profiiliin. Näin taataan sujuva liikkuvuus vuosienkin jälkeen.
­
Kysy myös parvekkeille ja terasseille soveltuvista termomatoista. Matot myydään asennettuina.